برگزاری نخستین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی در ورزقان

همزمان با فرا رسیدن پنجمین روز از ایام‌ دهه فجر، نخستین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی شهرستان ورزقان با حضور فرماندار، دادستان، رئیس دادگستری و اعضای شورای اداری شهرستان در روستای آق‌بلاغ سفلی برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا، نخستین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی ورزقان با مشارکت و هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، و اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ورزقان امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد. 

در این رویداد، ۵۰ شرکت‌کننده با طبخ ۵۰ نوع غذا و نان محلی منطقه قره‌داغ از جمله خشیل، رشته‌پلو، یاغلیجا آشی، بزیرگن شورباسی، ال چورگی، فطیر و دیگر خوراک‌های محلی حضور داشتند.

غذاها توسط داوران جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفتند و به پاس زحمات شرکت‌کنندگان، جوایزی به رسم یادبود به آنان اهدا گردید.

 این جشنواره به عنوان یکی از رویدادهای فرهنگی شهرستان، با هدف معرفی و ترویج غذاهای سنتی منطقه و حفظ میراث‌فرهنگی برگزار شد.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1403111601019
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha